Samenwerking

Forelvisbuddies streeft er naar om zoveel mogelijk mensen in contact te laten komen met het vissen op forel. Zo is het idee ontstaan om visdagen te gaan organiseren voor mensen met een beperking onder begeleiding van een forelvisbuddy. Deze mensen hebben een beperking en zitten in een rolstoel of scootmobiel, lopen met een rollator of stok of hebben een andere handicap waardoor ze niet of moeilijk zelfstandig kunnen vissen. Wij gunnen deze mensen een mooi gratis dagje uit waarbij ze van onze prachtige forelvissport kunnen genieten en nieuwe sociale contacten kunnen leggen met hun visbuddies, want zij verdienen dit!

Sponsoring van de Forelvisbuddies

Mocht u dit een mooi initiatief vinden en een financiële of andere bijdrage willen doen als sponsor, dan is dat uiteraard van harte welkom! Neem dan contact met ons op via: info@www.forelvisbuddies.nl

Voor wat betreft ‘waar het geld blijft?’ kan ik heel helder zijn; Forelvisbuddies heeft geen bankrekening en is ook geen stichting. We zijn een paar enthousiaste mensen die zich belangeloos inzetten voor de vissers met een beperking! De commissie doet alles gratis en vrijwillig. De website, hosting, flyers en andere kosten die we maken worden gesponsord door Deforelvisser.com – Chantal Hermkens.

Jaarlijkse financiële steun om onze visdag waar te maken

De kosten worden betaald uit de ondersteuning van bedrijven en organisaties. En juist Uw Steun voor de visser met een beperking hebben wij nodig om dit mogelijk te maken. Elke € 100,00 is dan welkom. De kosten van die dag liggen tussen de € 600,00 en € 800,00 per visdag. De buddy betaald inschrijfgeld om de persoon met een beperking kosteloos te laten vissen. Om die kosten zo laag mogelijk te houden is financiële ondersteuning een must. Daarom zoeken we een jaarlijkse financiële steun om onze visdag waar te maken.

Geldbedrag doneren

Mocht u willen doneren door bijvoorbeeld een geldbedrag, dan zal dit (in overleg met de commissie van de Forelvisbuddies en u) rechtstreeks aan de vijver worden overgemaakt en wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten voor de forelvisbuddy. Onze ‘boekhouding’ (voor zover je hierover kunt spreken) is Transparant en het gedoneerde bedrag zal duidelijk kenbaar gemaakt worden op de website.

Onderstaand ziet u een overzicht van onze inkomsten en uitgaven van 2 visdagen in 2016 en 2017:

Prijzentafel sponsoren

Ook is het mogelijk om een bijdrage te doen aan de prijzentafel. Dit kan door geld of goederen te schenken. Ook dit wordt duidelijk kenbaar gemaakt op de website. Het geschonken geld voor de prijzentafel zal (in overleg met de commissie van de Forelvisbuddies en u) ook rechtstreeks aan de vijver worden overgemaakt en hiervoor worden dan, in samenspraak met de commissie van de Forelvisbuddies, leuke prijzen gekocht door de commissie/visvijver.

Mocht u willen doneren?

Stuur dan even een email aan: info@www.forelvisbuddies.nl

De Commissie, Forelvisbuddies en Vissers met een beperking zullen u zeer dankbaar zijn!

 

met vriendelijke groet,

Contactpersoon Forelvisbuddies:
Chantal Hermkens
Kastanjestraat 6,
6014EE Ittervoort
Emailadres: info@www.forelvisbuddies.nl
Telefoonnumer: 0031475568228

Facebook: https://www.facebook.com/forelvisbuddies
Website: https://www.forelvisbuddies.nl

Heeft U vragen?

Mocht u nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: