Homeslider_2015

Forelvisbuddy Visdag bij Toms Creek op 26 september

A.s. zaterdag organiseren we onze tweede visdag voor forelvisbuddies bij Toms Creek in Lelystad. Inmiddels hebben zich 31 vissers met een beperking opgegeven om deel te nemen aan deze Unieke visdag. Dat verheugt mij zeer! Zowel ik als de vissers kijken dan ook erg uit naar deze bijzondere dag. Het is voor hen een heel speciaal dagje uit waarop ze niet vaak getrakteerd worden.

Vissers met een beperking hebben jou hulp hard nodig!

Deze mensen hebben een beperking en zitten in een rolstoel of scootmobiel, lopen met een rollator of stok of hebben een andere handicap waardoor ze niet of moeilijk zelfstandig kunnen vissen. Vandaar dat zij jullie hulp HARD nodig hebben bij het vissen die dag. Het geeft zo veel voldoening om deze mensen te begeleiden en je krijgt er heel veel plezier en dankbaarheid voor terug! 

Je hoeft deze mensen geen medische begeleiding te geven, maar alleen te helpen bij het vissen. Voor de medische begeleiding hebben we gespecialiseerde mensen die hulp kunnen bieden, mocht dat nodig zijn.

Wordt jij ook Forelvisbuddy?

Wil jij een van deze mensen helpen en er een fantastische dag van maken? Wordt dan Forelvisbuddy en geef je op via dit formulier >>

Homeslider_2015_06_pag

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de Forelvisbuddy bedragen euro 35,-. Normaal kost dit totaal € 65,-. We hebben de kosten zo laag mogelijk gehouden.

Je betaalt namelijk voor jezelf én de visser met een beperking slechts euro 17,50 per persoon. Daarvoor krijg je (voor 2 personen) een ontvangst met koffie en gebak, er wordt voldoende forel en zalmforel uitgezet, er zijn 4 consumpties inbegrepen en de lunch met een consumptie. De visser met een beperking krijgt tevens een huurhengel en het benodigde aas voor die visdag waaronder deeg en levend aas. Je betaald het geld rechtstreeks aan de vijver waar de visdag georganiseerd wordt.

Meer info over deze visdag vind je op deze pagina >>

Doe je ook mee aan dit prachtige initiatief?

Meld je dan snel HIER aan, want a.s. zaterdag is het al zover >>

Hopelijk tot zaterdag bij Toms Creek!

Groetjes namens de hele Forelvisbuddy Commissie,
Erik en Anita Romp, Ger Gilissen, Andre Bos en Chantal Hermkens

Logo_forelvisbuddies

Forelvisbuddies

Kastanjestraat 6,
6014EE Ittervoort
Emailadres: info@www.forelvisbuddies.nl
Telefoonnumer: 0031475568228
Contact: https://www.forelvisbuddies.nl/contact/

Facebook: https://www.facebook.com/forelvisbuddies
Website: https://www.forelvisbuddies.nl

Commissie Forelvisbuddies:
Ger Gilissen
Andre Bos
Erik & Anita Romp (VIMEBE Stichting Vissen met beperking)
Chantal Hermkens (Deforelvisser.com)

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: