faq

Rechts op deze pagina kunt u de meest gestelde vragen bekijken over de visdag voor mensen met een beperking en forelvisbuddies. Mocht u nog een andere vraag hebben, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier. We zullen alle vragen die binnen komen via deze website en onze mail hier ook op de site plaatsen. Zo blijven jullie op de hoogte van de organisatie van onze visdagen.

FAQ – Meest gestelde vragen van Forelvisbuddies:

Is deze visdag iets voor mij?
Bent u een forelvisser en wilt u graag een visser met een beperking helpen en begeleiden bij het vissen op forel? Hem of haar een schitterende visdag bezorgen en de kosten hiervoor op u nemen, dan is dit beslist een visdag voor u!
Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen € 15,- (incl. lunch) voor U & een visser met een beperking. We hebben de kosten voor die dag zo laag mogelijk gehouden. Met dank aan De Groene Sluis voor de gulle gift, waardoor we de kosten van € 35,- naar € 15,- hebben kunnen terug brengen! De organiserende vijver voor de zeer lage prijzen voor het vissen, eten en drinken. De Commissie die alle overige zaken, waaronder de prijzentafel en nog een verrassing, geheel vrijwillig en gratis voor deze dag gaat organiseren.
Waarom moet ik € 15,- betalen?

We hebben de kosten zo laag mogelijk gehouden. Je betaald namelijk voor jezelf én de visser met een beperking slechts euro 15,-. Met dank aan De Groene Sluis voor de gulle gift, waardoor we de kosten van € 35,- naar € 15,- hebben kunnen terug brengen!

Daarvoor krijg je (voor 2 personen); een ontvangst met koffie en gebak, er wordt voldoende forel en zalmforel uitgezet, er zijn 4 consumpties inbegrepen en de lunch. De visser met een beperking krijgt tevens een huurhengel en het benodigde aas voor die visdag waaronder deeg en levend aas. Je betaald het geld rechtstreeks aan de vijver waar de visdag georganiseerd wordt.

Waar kan ik het inschrijfgeld betalen?

Dat kunt u rechtstreeks aan de vijver betalen via uw bank:

Betaling Visdag bij Toms Creek:
Bankrekeningnummer: NL15RABO0112592147
Ten name van: TOMS CREEK

Betaling Visdag bij Forellenvijver Heioord:
Bankrekeningnummer: NL 23 RABO 0135.904.595
Ten name van: Forellenvijver Heioord

Kijk voor de meest recente visdag en betaling onderaan de aanmeldpagina >>

Moet ik mijn vismaatje ook verzorgen?

Nee, dat hoeft niet. De Forelvisbuddy hoeft alleen te begeleiden in het vissen. Voor de zorg zijn er speciale zorgbegeleiders beschikbaar.

 

Ik ken geen mensen met een beperking, maar wil wel graag visbuddy worden. Kan dat?
Dat is geen probleem. U kunt zich gewoon opgeven als forelvisbuddy. Wij zoeken dan een vismaatje voor u, die u als forelvisbuddy gaat begeleiden in het vissen op forel.
Moet ik verder nog iets meenemen?

Ja! Neem uw eigen hengel mee en toebehoren, een koelbox, een schepnet en een visdoder. Zie ook de visregels voor deze visdag >>

In de prijs is inbegrepen: 
– koffie met iets lekkers
– tijdens de visdag nog 2 consumpties Gratis.
– lunch met een consumptie
– huurhengel en aas voor de visser met een beperking

 

Zijn er visregels?

Ja! We hopen dat u een voorbeeld wilt zijn voor onze Community en voor anderen;

Bekijk onze visregels op deze pagina: Visregels Forelvisbuddies Visdagen >>

 

 

Meest gestelde vragen van Vissers met een beperking:

Is de visvijver rolstoeltoegankelijk?
Uiteraard! De vijver waar de visdag gehouden wordt is rolstoeltoegankelijk en dat geldt ook voor het toilet. Mocht het nodig zijn dan zal er tevens, daar waar nodig, extra zorg worden geregeld. Dit moet vooraf worden aangegeven door u als u wilt deelnemen. Aan alles is gedacht.

 

 

 

Is deze dag geschikt voor mij?
Deze visdag is voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking. Bent u iemand met een beperking die graag eens zou willen (kennis maken met) forelvissen? Dan is dit beslist een visdag voor u.

 

 

 

U krijgt deze visdag begeleiding van een forelvisbuddy, die voor u de visdag betaald en u tevens de hele vismiddag begeleidt bij het vissen op forel om er zo een super leuke dag van te maken. Het is voor u nog gratis ook, want uw visbuddy betaalt de kosten voor die visdag! Wie weet, wordt het wel een buddy voor het leven!

Ik heb nog nooit gevist op forel, is dat een probleem?
Nee, dat is geen enkele probleem. Vissen op forel is heel gemakkelijk te leren. Die dag zal de forelvisbuddy je alles uitleggen over het forelvissen en je begeleiden in de eerste worpen.

 

 

 

Wil je graag meer weten over forelvissen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op Deforelvisser.com en ontvangt meteen een Gratis e-book “Passie voor Forelvissen” cadeau! Je blijft dan ook meteen op de hoogte van het laatste nieuws en ontvangt tips & trucs in je mailbox.

Wil je dus niks missen? Schrijf je dan METEEN in >>

Ik heb geen vishengel?
Heeft u geen geschikte vishengel voor het forelvissen, dan kunt u een hengel en toebehoren gratis huren voor die dag. Tevens krijgt u 2 bakjes aas en een potje forellendeeg. Alles staat voor u klaar, dus u hoeft zich nergens druk om te maken. Heeft u nog nooit gevist op forel, dan zal uw forelvisbuddy u hierin begeleiden en het u leren. Geen enkel probleem. U zult ongetwijfeld snel ondervinden hoe eenvoudig en leuk het is!

 

 

 

Moet ik verder nog iets meenemen?
Nee, u hoeft in principe niets extra mee te nemen voor deze visdag. Alle visspullen staan voor u klaar. Tenzij u eigen forelvismateriaal heeft. Dat kunt u uiteraard meenemen, omdat u daarmee gewend bent om te vissen.

 

 

 

U wordt bij aankomst getracteerd op koffie met iets lekkers en krijgt tijdens de visdag nog 2 consumpties Gratis.

Ook voor de lunch wordt gezorgd door de organisatie!

Mocht u op het gebied van zorg extra dingen nodig hebben? Dan gelieve dit vooraf bij de aanmelding kenbaar te maken. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Heb ik een uitvoeringsverzoek nodig van de huisarts?
Voor medische handelingen is van de huisarts een uitvoeringsverzoek nodig.
Anders mag ons verplegend personeel geen medicijnen uitdelen en insuline toedienen tijdens de visdag.

  • Mocht de deelnemer geen medicijnen gebruiken, dan heeft hij of zij ook géén uitvoeringsverzoek nodig.
  • Mocht de deelnemer wél medicijnen nodig hebben tijdens die visdag, dan is er dus wel een uitvoeringsverzoek nodig. Dit geldt alleen wanneer de deelnemer afhankelijk is van medicatie en hij of zij dat zelf niet kan.

Heeft U nog vragen?

Mochten we niet al uw vragen beantwoord hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Forelvisbuddy worden? / Gratis deelnemen als Visser met een beperking?

Er kunnen maximaal 60 personen deelnemen aan deze visdag, dus ben er snel bij, want VOL = VOL. Forelvisbuddies en Vissers met een beperking die interesse hebben en zich al willen opgeven voor deze dag kunnen dat nu al doen door hun contactgegevens door te geven via dit eenvoudige formulier:

Pin It on Pinterest

Share This

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: