Forelvisbuddy visdag 9 juli 2016; Het was zaterdag 9 juli 2016 alweer de derde forelvisbuddydag. En wat een prachtige dag is het weer geworden. Weinig wind en een lekker zonnetje gaven deze dag een gouden randje. De plaats van dit festijn waren de visvijvers van Tom’s Creek te Lelystad. Hoewel ik door omstandigheden wat minder mobiel was dan gebruikelijk, kan ik toch terugkijken op een meer dan geslaagde dag.

Verslag Ger Gilissen, commissie Forelvisbuddies;

Forelvisbuddy visdag 9 juli 2016 met gouden randje

Forelvisbuddy visdag

Als gebruikelijk was onze gastheer weer volop in de weer om deze dag tot een succes te maken. Tom Bremer en zijn crew verdienen daarom een flinke duim omhoog. Na ontvangst van de gasten was het plan om een van tevoren geplande lijst van koppels toe te passen maar dat bleek niet nodig. Veel van de deelnemers wisten nog precies wie vorig jaar hun buddy was en dat werd onder de koffie met appeltaart meteen geregeld. Bijna iedereen had daarom zijn eigen buddy uitgezocht en met slechts enkele aanpassingen kon de vijveroever worden opgezocht. Tja, en daar stonden we dan met onze lijst.

Forelvisbuddy lijst deelnemers

Forelvisbuddy visdag 9 juli 2016

Donateur de Groene Sluis aanwezig

Ook de leiding van de Groene Sluis waren aanwezig. Zij konden zelf ervaren hoe het sponsorgeld werd besteed. Ze konden zelf ook met het forelvissen kennismaken. Er werd goed gevangen en onze vrienden genoten weer met volle teugen.

Uitreiking-certificaat-de-groene-sluis De Groene Sluis vangt forel bij Toms Creek tijdens Forelvisbuddy visdag

De lunch

En na 2 uur gespannen vissen kon iedereen onder het genot van broodjes kaas en kroket even op adem komen.

Lunch Forelvisbuddies visdag

Na de lunch werden de posities weer ingenomen en met gespannen gezichten wachtte iedereen af of de forellen weer zouden toehappen. En dat gebeurde ook. Alsof de vissen het wisten niemand teleur te moeten stellen waren ze even gretig als in de eerste sessie. En zelfs de zorg pikt haar visje mee.

Forelvisbuddy vangst forel 9Forelvisbuddy-vangst1 Forelvisbuddy-vangst2 Forelvisbuddy-vangst3 Forelvisbuddy-vangst4 Forelvisbuddy-vangst5 Forelvisbuddy-vangst6 Forelvisbuddy-vangst7 Forelvisbuddy-vangst8

De prijsuitreiking

Bij de prijsuitreiking zag ik niets anders dan blije gezichten en de organisatie kreeg een luid en lang applaus voor een prachtige dag. Nadat de prijzen waren uitgereikt kon ik na overleg met Tom en Chantal mededelen dat de tweede visdag dit jaar gehouden zal worden op 8 oktober 2016 op de visvijvers van Tom’s Creek. Onder luid gejuich werden al gelijk afspraakjes gemaakt. We zullen zo snel mogelijk de site weer aanpassen en het inschrijfformulier toegankelijk maken voor deze nieuwe datum. Want dat was de afspraak, alleen inschrijven via de website!

Inschrijven is inmiddels mogelijk via: www.forelvisbuddies.nl/aanmelden/

Blije gezichten tijdens visbuddie visdag

En al die blije gezichten is de mooiste beloning die ik me kan wensen. Mijn dank gaat dan ook uit naar Tom en zijn crew voor hun gastvrijheid. Naar alle visbuddies die deze dag weer mogelijk hebben gemaakt.

Dank ook aan Desiree, Mariëlle en Joyce voor hun zorg voor de deelnemers (En het opmeten van de forel!). Tevens wil ik Pascal hartelijk danken voor het maken van vele mooie foto’s.

Zorg Joyce en Desiree

Chantal en ik gaan weer graag aan de slag voor de volgende aflevering.

Ger Gilissen commissie Forelvisbuddies

Fotogalerij visbuddies en mensen met een beperking

Foto’s van de Forelvisbuddies visdag 9 juli 2016 bij Toms Creek (81 foto’s):

Ook volgen er nog meer verslagen zoals van de prijsuitreiking en video’s, dus hou deze site in de gaten …

Ger Gilissen

Commissielid Forelvisbuddies

© Tekst en fotografie: Ger Gilissen / Desiree Gilissen / Chantal Hermkens / Forelvisbuddies.nl

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: