Geen forelvisbuddy worden omdat … Wat weerhoud je om forelvisbuddy te worden? We willen doorgronden wat de reden kan zijn om geen forelvisbuddy te worden. Ik kan me voorstellen dat je met allerlei vragen zit over het wel of niet visbuddy worden.  Ik zou het heel fijn vinden als je zou kunnen aangeven wat voor jou een reden is om geen visbuddie te worden. Ben niet bang om iets te vragen. Chroom ook niet om je eigen mening te geven, want wij waarderen dat zeer. Op die manier krijgen wij meer inzicht van wat er speelt en leeft onder vissers, wat je bezwaren zijn en kunnen we wellicht die bezwaren wegnemen.

Geef je eerlijke mening en vertel je bezwaren in onderstaand reactieveld.

Ik wil geen forelvisbuddy worden omdat …

Ik wil geen forelvisbuddy worden omdat …

Het initiatief van het begeleiden van mensen met een beperking door vissers is geen nieuw idee, maar is wel nieuw in de forelviswereld. Voor ons is het dan ook nog steeds zoeken naar wat de beste weg is om van iedere visdag weer een succes te maken. Hoe we vissers zo ver kunnen krijgen dat ze deel willen nemen en forelvisbuddy willen worden, maar vooral hoe ze dat vol overtuiging en met veel plezier willen worden.

Geen forelvisbuddy worden

Het belangrijkste voor mij is om te weten wat de reden zou kunnen zijn om geen forelvisbuddy te worden.  De belangrijkste reden zou kunnen zijn dat je het te druk hebt. Mensen hebben tegenwoordig veel te veel hobby’s, werk en andere bezigheden dat er weinig tijd over blijft voor nog een extra dag vrij te nemen en deel te nemen aan deze visdag. Vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden en dat zal zeker ook voor ons intitiatief gelden.

Er kunnen echter ook andere redenen zijn waarom je niet wil deelnemen aan deze visdag. Bijvoorbeeld dat je een beetje bang bent, iemand te moeten begeleiden die weinig zelf kan. Of je niet goed weet hoe je met mensen met een beperking zou moeten omgaan. Misschien ben je bang dat je de mensen ook moet verzorgen of heb je angst voor als er iets geks gebeurt met je visser. Of je simpelweg niet weet wat je van zo’n dag moet verwachten, wie je als visser krijgt en welke beperking de visser heeft. Het zouden redenen kunnen zijn. Ik weet dat uiteraard niet en hoor daarom graag je mening.

Geef je eerlijke mening over waarom je geen forelvisbuddy wil worden in onderstaand reactieveld. Dat waarderen we zeer!

Wil je het liever persoonlijk aan de commissie mailen? Dan kan dat ook via: info@www.forelvisbuddies.nl

Geen forelvisbuddy worden omdat …

Vraag het een forelvisbuddy

Er zijn diverse vissers die iedere visdag deelnemen als forelvisbuddies en het liefst geen enkele visdag willen missen. Hun meest gehoorde reactie is: “De glimlach op het gezicht is geld waard en daarvoor wil ik dit voor geen goud missen!” Vaak moeten de buddy’s ver rijden, maar dat is voor hun blijkbaar geen bezwaar. Ze komen bijvoorbeeld uit Valkenswaard, Ittervoort, Utrecht, Hoogeveen en elders uit het land. Je kunt je vraag ook tot hun richten, want zij hebben al enige tijd ervaring hiermee en kunnen je vraag ongetwijfeld beantwoorden.

Ik wil wel forelvisbuddy worden!

Wil je wel forelvisbuddy worden, dan zijn we daar uiteraard super blij mee. Meer info over de eerst volgende visdag vind je op deze pagina in de agenda: https://www.forelvisbuddies.nl/agenda-visdagen-vissen-met-een-beperking/

Ik wil wel forelvisbuddy worden!

Alvast bedankt!

groetjes,

Chantal Hermkens

Commissie Forelvisbuddies.nl

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: