Mitchell visevenement georganiseerd door het Mitchell Team tijdens de Open dag bij Toms Creek leverde een donatie van maar liefst 505 op voor Forelvisbuddies. 

Mitchell visevenement bij Toms Creek leverde € 505 op voor Forelvisbuddies

Open Dag Toms Creek Lelystad

Het is zaterdag 21 april en zorgboerderij de Huif en Tom’s Creek hebben de jaarlijkse Open dagVorig jaar ging dit evenement niet door in verband met de vogelgriep. Dit jaar werd de ophokplicht net op tijd opgeheven.  En wat een dag werd het. De goden waren ons goed gezind, prachtig zomers weer lokte de omwonenden en vele geïnteresseerden uit de verre omgeving naar de vijvers. En er werd zeer goed gevangen die dag.

Opendag zorgboerderij de Huif en Toms Creek

Vangst-steur-open-dag-Toms-Creek

Mitchell visevenement met prijzentafel van € 1700,-

En dat was maar goed ook want de Fa. Mitchell (onderdeel van Berckley) had een visevenement georganiseerd met een schitterende prijzentafel met een winkelwaarde van € 1700,-. Dit op hengelsport georiënteerd bedrijf had ook bedacht dat de opbrengst van dit evenement geschonken moest worden aan een goed doel. Nou daar had Tom dan wel een mooi doel voor. De totale opbrengst zou geschonken worden aan de Forelvisbuddies. 

Mitchell visevenement met prijzentafel van € 1700,-

2 Kanjers Miel en Piet van Herk

Er was wel een probleem. We moesten zelf dit visevenement regelen. En wie anders dan de meest bevlogen buddies vraag je voor die taak. Maar Andre Heijdelberger was met vakantie anders was hij absoluut gekomen. Een mailtje werd onmiddellijk door 2 andere kanjers beantwoord. Miel en Piet van Herk gaven zich onmiddellijk op om de verkoop voor Mitchell te regelen. En maar even gezegd; ze komen wel helemaal uit Valkenswaard naar Lelystad om lootjes te verkopen.  Geweldig! Bedankt toppers.

2 Kanjers Miel en Piet van Herk

Mitchell donatie leverde € 505,- op

De verkoop van het Mitchell visevenement leverde het mooie bedrag op van € 505,- en dat kunnen we goed gebruiken. Want ook al hebben we weer een fantastische donatie gekregen van de Groene Sluis, er zijn nogal wat bijkomende kosten. Prijzen, aandenkens, ook die kosten geld. 

Mitchell visevenement bij Toms Creek leverde € 505 op

Forelvisbuddy Visdag 16 juni 2018

Maar we kunnen nu officieel bevestigen dat zaterdag 16 juni er weer een dag is voor de mindervalide medemens en we hopen dat we weer op voldoende Visbuddies kunnen rekenen. De site is inmiddels geopend voor inschrijvingen van de Forelvisbuddy Visdag 16 juni en we gaan er met zijn allen weer een onvergetelijke dag van maken.

Meteen aanmelden >>

Tot 16 juni!

Ger Gilissen en Chantal Hermkens

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: