SamenwerkingSponsoring / Donaties aan de Forelvisbuddies

Mocht u de Visdagen van de Forelvisbuddies een mooi initiatief vinden en een financiële of andere bijdrage willen doen als sponsor, dan is dat uiteraard van harte welkom!

Voor wat betreft ‘Waar blijft het geld?’ kan ik heel helder zijn; Forelvisbuddies heeft geen bankrekening en is ook geen stichting. We zijn een paar enthousiaste mensen die zich belangeloos inzetten voor de vissers met een beperking! De commissie doet alles gratis en vrijwillig. De website, hosting, flyers en andere kosten die we maken worden gesponsord door Deforelvisser.com – Chantal Hermkens.

Geldbedrag sponsoren

Mocht u willen sponsoren door bijvoorbeeld een geldbedrag, dan zal dit (in overleg met de commissie van de Forelvisbuddies en u) rechtstreeks aan de vijver worden overgemaakt en wordt dit bedrag in mindering gebracht op de kosten voor de forelvisbuddy. Onze ‘boekhouding’ (voor zover je hierover kunt spreken) is Transparant en het gesponsorde bedrag zal duidelijk kenbaar gemaakt worden op de website.

Prijzentafel sponsoren

Ook is het mogelijk om een bijdrage te doen aan de prijzentafel. Dit kan door geld of goederen te schenken. Ook dit wordt duidelijk kenbaar gemaakt op de website. Het geschonken geld voor de prijzentafel zal (in overleg met de commissie van de Forelvisbuddies en u) ook rechtstreeks aan de vijver worden overgemaakt en hiervoor worden dan, in samenspraak met de commissie, leuke prijzen gekocht om de prijzentafel aan te vullen.

Mocht u willen sponsoren?

Stuur dan even een email aan: info@www.forelvisbuddies.nl

De commissie, de Forelvisbuddies en de vissers met een beperking zullen u zeer dankbaar zijn!

En nogmaals, al het gesponsorde/gedoneerde geld komt rechtstreeks ten goede aan de deelnemers van onze visdagen en zal duidelijk kenbaar gemaakt worden op deze website.

Heeft U vragen? Dan kunt u deze stellen in ons contactformulier of stuur een email naar: info@www.forelvisbuddies.nl

 

Vrijwilligers

Ook zoeken we mensen die op de dag zelf als vrijwilliger willen meehelpen met de verzorging en hand- en spandiensten. Aanmelding kan als ‘Vrijwilliger’ via dit formulier >>

met vriendelijke groet,

Contactpersoon Forelvisbuddies:
Chantal Hermkens
Kastanjestraat 6,
6014EE Ittervoort
Emailadres: info@www.forelvisbuddies.nl
Telefoonnumer: 0031475568228

Facebook: https://www.facebook.com/forelvisbuddies
Website: https://www.forelvisbuddies.nl

Commissie Forelvisbuddies:
Ger Gilissen
Andre Bos
Erik & Anita Romp (VIMEBE Stichting Vissen met beperking)
Chantal Hermkens (Deforelvisser.com)

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: