Voor wie is deze visdag?

Deforelvisser.com streeft er naar om zoveel mogelijk mensen in contact te laten komen met het vissen op forel. Zo is het idee ontstaan om visdagen te gaan organiseren voor mensen met een beperking onder begeleiding van een forelvisbuddy. De zorg tijdens de visdag is in handen van gecertificeerde medewerksters die zorg dragen voor de medische begeleiding van de vissers met een beperking.

 

Uitnodiging aan mensen met een beperking die graag eens zou willen (kennis maken met) forelvissen

Bent u iemand (of kent u iemand) met een verstandelijke, lichamelijke of visuele beperking die graag eens zou willen (kennis maken met) forelvissen? Dan is dit beslist een visdag voor u.

Deze visdag wordt gehouden bij een forellenvijver die voorzien is van alle voorzieningen. Van invalidentoilet, restaurant, rolstoeltoegankelijke vijvers en een EHBO-post.

U krijgt deze visdag begeleiding van een forelvisbuddy, die voor u de visdag betaald en u tevens de hele vismiddag begeleidt bij het vissen op forel om er zo een super leuke dag van te maken. Het is voor u nog gratis ook, want uw visbuddy betaalt de kosten voor die visdag! Wie weet, wordt het wel een buddy voor het leven!

Heeft u geen geschikte vishengel voor het forelvissen, dan kunt u een hengel en toebehoren gratis huren voor die dag. Tevens krijgt u 2 bakjes aas en een potje forellendeeg. Alles staat voor u klaar, dus u hoeft zich nergens druk om te maken. Heeft u nog nooit gevist op forel, dan zal uw forelvisbuddy u hierin begeleiden en het u leren. Geen enkel probleem. U zult ongetwijfeld snel ondervinden hoe eenvoudig en leuk het is!

De visdag is incl. Gratis: Ontvangst met koffie en gebak of vlaai, 2 consumpties tijdens de vismiddag en een gezamenlijke lunch, bestaande uit 2 broodjes en een consumptie.

Doet U mee?

Meld u dan meteen GRATIS aan via dit formulier >>

Lees hier de meest gestelde vragen >>

 

Uitnodiging aan Forelvisbuddies

Bent u een forelvisser en wilt u graag een een visser met een beperking helpen en begeleiden bij het vissen op forel? Hem of haar een schitterende visdag bezorgen en de kosten hiervoor op u nemen, dan is dit beslist een visdag voor u! U hoeft geen medische zorg te verrichten. Daar zijn andere begeleiders voor aanwezig. Wel moet u zorgen voor uw eigen vishengel en toebehoren, een koelbox, een schepnet en een visdoder.

We hebben de kosten voor die dag zo laag mogelijk gehouden. Met dank aan; De organiserende vijver voor de zeer lage prijzen voor vissen, eten en drinken, De Commissie die alle overige zaken, waaronder de prijzentafel en nog een verrassing, geheel vrijwillig en gratis voor deze dag gaat organiseren. De volledige ondersteuning en ervaring bij dit soort evenementen van VIMEBE.

De totaalprijs is slechts  15,- (incl. gezamenlijke lunch) voor U én de visser met een beperking.

Doet U mee?

Meld u als Forelvisbuddy dan meteen aan via dit formulier >>

Lees hier de meest gestelde vragen >>

 

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via dit formulier >>

 

Hopelijk tot ziens op onze eerst volgende visdag!

Commissie Forelvisbuddies
Chantal Hermkens
Kastanjestraat 6,
6014EE Ittervoort

Emailadres: info@www.forelvisbuddies.nl
Telefoonnumer: 0031475568228

Facebook: https://www.facebook.com/forelvisbuddies

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

Share This

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: