Wat een mooie dag! Bedankt! We hebben genoten! Woonzorg Flevoland “De Bolder” Hanzeborg. Prachtig geschenk n.a.v. de Forelvisbuddies Visdag 9 juli 2016 bij Toms Creek in Lelystad.

Wat een mooie dag!

Vandaag kreeg ik een mooie dikke envelop via de post. Op de voorzijde stond als afzender “De blije mensen van “De Bolder” (Woonzorg Flevoland) te Lelystad. Ik zag al meteen daar daar speciale aandacht aan was besteed met een eigen gemaakte adres sticker.

De-Bolder-Woonzorg-Flevoland-geschenk

Prachtig geschenk Woonzorg Flevoland “De Bolder”

Meteen open maken dan maar! Er zat een zelf gemaakt schilderij met het logo van Toms Creek, het logo van Forelvisbuddies en de bolder en een prachtige forel in 3d die uit het water springt. Super mooi gemaakt!

Op de achterzijde stond geschreven; “Wat een mooie dag! Bedankt! We hebben genoten!” De deelnemers aan de Forelvisbuddy visdag van Woonzorg Flevoland “De Bolder” hadden er nog diverse persoonlijke teksten bij geschreven;

  • Piet ik wil je nog bedanken groetjes en tot ziens Dini Castelein
  • Dennis ik wil je bedanken Groetjes, en tot ziens Anneke Siepman
  • Het was super! Ik heb genoten! gr. Hilly
  • Bedankt Andrè – Mattie, was een top dag
  • Bedankt voor de fijne dag. Super! groeten Willy van Huisstede
  • en ook van Barend en Gerard.
  • Bezoekers van Dagbesteding het Atelier

De-Bolder-Woonzorg-Flevoland-geschenk1

Super bedankt!

Wat leuk om zo’n mooi geschenk te krijgen. Dat is toch een mooi compliment en beloning voor de Forelvisbuddies Visdag. Ik wil alle deelnemers van Woonzorg Flevoland “De Bolder” uit Lelystad hartelijk bedanken en ben blij om te horen en te zien dat het jullie zo goed bevallen is. Daar doen we het toch voor!

Nieuwe Forelvisbuddies Visdag gepland

Inmiddels is er ook een nieuwe Forelvisbuddies Visdag gepland en wel op 8 oktober 2016 bij Toms Creek in Lelystad. Dit wordt dan al onze vierde editie.

Uiteraard zijn we dan weer op zoek naar Forelvisbuddies – forelvissers die een visser met een beperking zou willen begeleiden tijdens die visdag. Van hem of haar ook zo’n blij mens maken, als de mensen die dit geschenk aan mij hebben gestuurd. De blije gezichten zijn écht ónbetaalbaar en de mensen zijn zo dankbaar!

Lijkt je dat wat? Meld je dan meteen als Forelvisbuddy aan via deze link >>

Vissers met een beperking kunnen zich op dit moment nog niet aanmelden. Dit volgt nog ter zijner tijd …

Hopelijk tot ziens op 8 oktober 2016 bij Toms Creek!

groetjes,
Chantal Hermkens – ook namens Ger Gilissen, Desiree Gilissen en Tom Bremer
Commissie Forelvisbuddies.nl

Pin It on Pinterest

Gun jij mensen met een beperking ook een mooie visdag op forel?

Deel dit bericht dan met al je vrienden en vriendinnen: